укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні положення та норми продуктивності на промислове перероблення овочів та фруктів
Вид документа:
Книга
Рiк видання:
2005
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Украгропромпродуктивність
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
277 с.
Шифр:
36.91
УДК:
664.8(075.8)
ББК:
36.91
ISBN:
966-8785-09-6
Аннотацiя:
Викладено методику розрахунку норм продуктивності праці на промислове перероблення овочів та фруктів.
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
В.В. Вітвіцький, М.Є. Пех, В.І. Ковальчук, Л.П. Корніяш та ін.
Загальна інформація
Ціна
:
25,00 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка
Ключові слова/ О/ Ов/ овочі, овощи
Ключові слова/ С/ Со/ соки
Ключові слова/ Ф/ Фр/ фрукти, фрукты
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ пром.../ промислове.../ промислове виробництво, промышленное производство
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні консерви, рыбные консервы
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка сільськогосподарської продукції, переработка сельскохозяйственной продукции
Ключові слова/ О/ Оч/ очищення, очистка
Ключові слова/ С/ Со/ сор.../ сортові якості, сортовые качества
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка фруктів
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
132736
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'