укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясной бизнес
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ООО "БИОПРОМ"
Мова:
Російська
Обсяг:
110 с
Шифр:
65.325.2
УДК:
637
ББК:
65.325.2
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Складові частини документа:
Святкивская Е., Шубина Г. В поисках совершенной оболочки, или Полдела - упаковать
. - С. 44-49.
Мазур Н.И. Ветеринарно-санитарная экспертиза тушек и органов птицы
. - С. 96-97.
Шубина Г. Индейка как альтернатива для мясопереработки
. - С. 84-87.
Качество продукции определяется используемым оборудованием
. - С. 75.
Кравців Р.Й. Кролівництво: біологічні основи та м'ясна продуктивність
. - С. 95.
Пасічний В.М. М'ясні паштети. Якість визначає технологія
. - С. 80-81.
Кишенько И. С Новым годом придут и новые стандарты на мясную продукцию, которые для многих могут оказаться неприятным сюрпризом
. - С. 10-13.
Кравців Р.Й. Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці
. - С. 82-83.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Научно-практический журнал
Номер частини
:
№ 9
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'