укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Качество продукции определяется используемым оборудованием
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 75.
Шифр:
36.92
УДК:
637.02
ББК:
36.92+36.81
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 9
Примітки
Загальні зауваження
:
Оконч. Начало №№ 7,8. - 2006.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'