укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Назаренко І.В.
Технологія виробництва кисломолочних продуктів: Методичні рекомендації для лабораторно-практичних занять з навчального модуля "Технологія переробки молока" із застосуванням кредитно-модульної системи
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2005
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАУ
Автор:
Назаренко І.В.
Авторський знак:
Н19
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
52 с.
Шифр:
36.95
УДК:
637.13:637.23:63
ББК:
36.95
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
для студ.денної форми навч. спец. 7.130201
Відомості про відповідальність
:
Факультет ТВППТ
Загальна інформація
Ціна
:
6,00 грн.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.13 Обробка молока
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.2 Масло та маслоробство/ 637.23 Маслоробні процеси
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
А
10
0
Чз
5
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'