укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
74 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Ножечкіна Г.М. Сучасні тест-системи для визначення антимікробних речовин у молоці
. - С. 66-68.
Ильяшенко Т.И., Звягинцева Н.Л. Факторы, влияющие на качество плавленых сыров
. - С. 48-51.
Ломова Н.Н. Химические изменения консервного стерилизованого масла при хранении
. - С. 55-57.
Науменко М.М. Холодильне оброблення молока і молочних продуктів
. - С. 46-47.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№ 11
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'