укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Драчова Л.
Якість і безпека харчових продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Драчова Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 15-18.
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'