укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Хранение и переработка зерна
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Мова:
Російська
Обсяг:
48 с
Шифр:
36.82
УДК:
664.6/.7
ББК:
36.82
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Складові частини документа:
Никифорова Т.А. Особенности химического состава побочных продуктов переработки ячменя и возможные пути рационального их использования
. - С. 24-25.
Бахитов Т.А. Ресурсосберегающие технологии хлеба и комбикормов с использованием продуктов ферментативного гидролиза зерна ржи
. - С. 27-29.
Корячкина С.Я. Совершенствование технологии хлеба на основе целого зерна пшеницы и ржи
. - С. 33-36.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Ежемесячный научно-практический журнал
Номер частини
:
12
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'