Никифорова Т.А.
Особенности химического состава побочных продуктов переработки ячменя и возможные пути рационального их использования
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Никифорова Т.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 24-25.
Шифр: 36.82 УДК: 664.78 ББК: 36.821
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2006 |
| Номер частини головного документа: | 12 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання зерна, хранение зерна
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка зерна, переработка зерна
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання зерна, хранение зерна/ зберігання зерна ячменю, хранение зерна ячменя
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад води, химический состав воды
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.78 Технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
|