укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Бахитов Т.А.
Ресурсосберегающие технологии хлеба и комбикормов с использованием продуктов ферментативного гидролиза зерна ржи
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Бахитов Т.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 27-29.
Шифр:
36.83
УДК:
664.6:636.085.55
ББК:
36.83+45.451.83
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
12
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Ж/ Жи/ жито, рожь
Ключові слова/ К/ Ко/ ком.../ комбі.../ комбікорми, комбикорма
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.085 Кормові продукти в цілому. Фураж/ 636.085.5 Окремі види, сорти кормів/ 636.085.55 Складні, складені кормові продукти ( комбікорми )
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'