укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2007
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
70 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Дмитровская Г.П. Витаминизация молочных продуктов. Основные проблемы и этапы ее осуществления
. - С. 58-60.
Дидух Н.А., Дидух Г.В. Новые решения в создании функциональных кисломолочных продуктов
. - С. 36-37.
Колесникова С.С. Нормализация смесей для плавленого сыра
. - С. 12-15.
Скорченко Т.А. Особливості технології згущених "варених" молочних консервів з цукром
. - С. 5-7.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'