Назаренко І.В., Сморочинський О.М., Петрова О.І.
Методичні рекомендації для лабораторно-практичних занять з навчального модуля "Технологічне обладнання переробки м'яса"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Назаренко І.В., Сморочинський О.М., Петрова О.І. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 57 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2006/Nazarenko_I.V.Tehobladn_pererob_masa_Labprakt.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | для студ.денної форми навч. факультету ТВППТ |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ Мо/ мод.../ модуль, модуль/ модуль навчальний, модуль учебный
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва/ Петрова О.І.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічне.../ технологічне обладнання, технологическое оборудование
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
8 |
0 |
А |
|
|
10 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|