укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2007
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
78 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Масліков М.М. Застосування опромінення та електротехнологій під час холодильного оброблення м'яса
. - С. 68-69.
Селивановская И.А. Использование соевого белково-жирового обогатителя в мясных продуктах нового поколения
. - С. 53-55.
Пасічний В.М. Нові види паштетних консервів
. - С. 24-26.
Улицкий З.З. Новые методы термической обработки обеспечивают безопасность продукции и повышают рентабельность производства
. - С. 56-59.
Узаков Я.М. Пищевые достоинства баранины и козлятины
. - С. 43-45.
Масліков М.М. Тривале зберігання морожених продуктів
. - С. 13-15.
Колесникова С.С. Ферменты животного происхождения для производства сыра
. - С. 30-31.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'