укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Козлов Г.Ф.
Физико-химические процессы структурообразования и деструкции в хлебном пшеничном тесте
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Козлов Г.Ф.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 13-17.
Шифр:
36.83
УДК:
664.6
ББК:
36.83
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
Ключові слова/ Т/ Ті/ тісто, тесто
Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні процеси, физико-химические процессы
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'