укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Автоматика и автоматизация пищевых производств
Вид документа:
Підручник
Рiк видання:
1991
Мiсце видання:
М.
Видавництво:
Агропромиздат
Авторський знак:
А22
Мова:
Російська
Обсяг:
239 с.
Шифр:
36.81
УДК:
681.5:664
ББК:
36.81+32.965
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Учебник для пищевых вузов
Загальна інформація
Ціна
:
1,10 руб.
Теми документа
Ключові слова/ А/ Ав/ авто.../ автомат.../ автоматизація, автоматизация
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 32 Радіоелектроніка/ 32.96 Автоматика і телемеханіка. АСУ/ 32.965 Автоматика
Ключові слова/ А/ Ав/ авто.../ автомат.../ автоматика, автоматика
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 68 Галузі промисловості та ремесла, що виробляють готову продукцію/ 681 Точна механіка та автоматика/ 681.5 Автоматика. Технiка автоматичного керування і контролю. Високі технології
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'