укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дмитрук Є.А.
Техніко-економічні аспекти приймання та переробки гречки
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Дмитрук Є.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 13-14.
Шифр:
36.82
УДК:
664.7:633.12
ББК:
36.821
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ Г/ Гр/ гре.../ гречка, гречиха
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка зерна, переработка зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.1 Хлiбнi злаки. Зернові культури/ 633.12 Гречка. Fagopyrum Tourn. spp.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'