укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Хомічак Л.
Передові технології виробництва цукру
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Хомічак Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 20-23.
Шифр:
36.84
УДК:
664.1
ББК:
36.84
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво цукру, производство сахара
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ передові технології, передовые технологии
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.1/.2 Цукрове та крохмально-паточне виробництво/ 664.1 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерськи вироби ( солодощі). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'