Захаренко Ю.
Основные направления энергосбережения в масложировой отрасли
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Захаренко Ю. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 39-40.
Шифр: 65.306.7+35.782.1 УДК: 338.439:665.3 ББК: 30ц
Є складовою частиною документа: Олійно-жировий комплекс
| Назва головного документа: | Олійно-жировий комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2007 |
| Номер частини головного документа: | 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії/ 35.782.1 Одержання жирів та олій
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Е/ Ен/ енер.../ енерго.../ енергозбереження, энергосбережение
- Ключові слова/ О/ Ол/ олійно-жировий комплекс, масложировой комплекс
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 665 Технологiя олiї, жиру, воску, нафтопродуктiв/ 665.1/.3 Виробництво олiї, жиру, воску/ 665.3 Олії, жири, віск, фосфатиди рослинного походження
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|