укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2007
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
74 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Уша Б.В. Ветеринарно-санитарная оценка качества мяса цыплят-бройлеров при поступлении в организм соединений свинца и кадмия
. - С. 50-51.
Мазур Н.И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса при заболевании крупного рогатого скота лейкозом
. - С. 18-20.
Тихая А. Перепеловодство - бизнес на перспективу
. - С. 62-65.
Смоляр В.І. Свинарство - пріоритетна галузь!
. - С. 22-25.
Масліков М.М. Холодоносії у системах охолодження
. - С. 38-40.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'