Дідух Н.А.
Вплив теплової обробки молока та комплексів синбіотиків на синеретичні властивості кислотно-сичужних згустків у виробництві м'яких сирів функціонального призначення
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Дідух Н.А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 28-32
Шифр: 36.95 УДК: 637.3 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2007 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироробство, сыроделие
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сири м'які, сыры мягкие
- Ключові слова/ С/ Си/ син.../ синергетичні властивості, синергетические свойства
- Ключові слова/ С/ Си/ син.../ синбіотики, синбиотики
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння
|