укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2007
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
74 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Козак В. Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів [Текст]
. - С. 56-59.
Садовой В.В., Шлыков С.Н. Влияние лактозы и ее производных на технологические характеристики мясопродуктов [Текст]
. - С. 40-41.
Тихая А. О качестве мяса замолвили слово [Текст]
. - С. 6-11.
Шеффер Д., Борель фон, Є. Оптимизация условий предубойного содержания и транспортирования животных на переработку [Текст]
. - С. 32-33.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'