укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Барбасова А.М.
Технологический аудит на предприятиях пищевой промышленности как часть инновационного процесса [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Барбасова А.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 26-27.
Шифр:
65.262.3
УДК:
657.6
ББК:
65.262.3
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.26 Фінанси. Кредит. Грошовий обіг/ 65.262 Кредитно-грошова система/ 65.262.3 Аудит
Ключові слова/ А/ Ау/ аудит, аудит
Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційний.../ інноваційний процес, инновационный процесс
Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підпр.../ підприємства, предприятия/ підприємства харчової промисловості, предприятия пищевой промышленности
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічний.../ технологічний аудит, технологический аудит
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 657 Бухгалтерiя. Бухгалтерський облiк. Рахiвництво/ 657.6 Офіційний контроль та перевірка звітності. Ревізія ( аудит )
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'