укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Яковенко Р.
Технология производства паштетов [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Яковенко Р.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 112-113.
Шифр:
36.92
УДК:
664.934
ББК:
36.962
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів/ 36.962 Виробництво м'ясних консервів
Ключові слова/ П/ Па/ паш.../ паштети, паштеты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження/ 664.93 Банкові м'ясні консерви. Консервовані м'ясні продукти/ 664.934 М'ясні консерви. М'ясні паштети
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'