укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Коваленко О.
Кріотехнології. Можливості їх застосування у харчовії промисловості [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Коваленко О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 27-29.
Шифр:
36.813
УДК:
621.56
ББК:
36.813
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 8-9
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.813 Теплові процеси/ 36.813.7 Охолоджування. Холодильна технологія харчових продуктів
Ключові слова/ К/ Кр/ крі.../ кріотехнології, криотехнологии
Ключові слова/ З/ Зн/ зневоднювання розчинів, обезвоживание растворов
Ключові слова/ В/ Ви/ вим.../ виморожування, вымораживание
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.5 Пневмоенергетика, машини та інструменти. Холодильна техніка/ 621.56/.59 Холодильна технологія/ 621.56 Холодильна техніка в цілому. Отримання низьких температур
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'