укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2007
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
78 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Мазур Н.И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса при заболевании животных сальмонелезом [Текст]
. - С. 64-66.
Фатеева М.А. Новое поколение коллагеновых оболочек FABIOS [Текст]
. - С. 18-19.
Смоляр В.І. Способи удосконалення технології виробництва свинини [Текст]
. - С. 52-53.
Масліков М.М. Технології холодильного оброблення м'яса та м'ясопродуктів [Текст]
. - С. 64-66.
Пасічний В.М., Сабадаш П.М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст]
. - С. 60-61.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 8
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'