укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Масліков М.М.
Технології холодильного оброблення м'яса та м'ясопродуктів [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Масліков М.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 64-66.
Шифр:
36
УДК:
621.57:637.5
ББК:
36.8137+36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясное дело
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 8
Примітки
Загальні зауваження
:
Закінч. Почат №№ 6, 7. - 2007.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.813 Теплові процеси/ 36.813.7 Охолоджування. Холодильна технологія харчових продуктів
Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса
Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ системи охолодження, системы охлаждения
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.5 Пневмоенергетика, машини та інструменти. Холодильна техніка/ 621.56/.59 Холодильна технологія/ 621.57 Холодильні машини. Теплові насоси
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'