головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Сморочинський О.М., Назаренко І.В.
Технологія продуктів забою тварин

Вид документа: Підручник
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Сморочинський О.М., Назаренко І.В. Авторський знак: С51 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 198 с
Шифр: 36.92 УДК: 637.513(075.8) ББК: 36.92
Аннотацiя:Властивості й харчова цінність м'яса, автолітичні зміни, що відбуваються в м'ясі після забою тварин.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Курс лекцій
Загальна інформація
 Ціна:15,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А 135508    1 0
А 135509    1 0
А 135510    1 0
А 135511    1 0
А 135512    1 0
А 135513    0 0
А 135514    1 0
А 135515    1 0
А 135516    1 0
А 135517    1 0
А 135518    1 0
А 135519    1 0
А 135520    1 0
А 135521    1 0
А 135522    0 0
А 135523    1 0
А 135524    1 0
А 135525    1 0
А 135526    1 0
А 135527    1 0
А 135528    1 0
А 135579    1 0
А 135580    1 0
А 135581    1 0
А 135582    1 0
А 135583    0 0
А 135584    1 0
А 135585    1 0
А 135586    1 0
А 136452    1 0
А 136453    1 0
А 136454    1 0
А 136455    1 0
А 136676    1 0
А 136813    1 0
А 136814    1 0
А 136815    1 0
А 136816    1 0
А 136999    1 0
А 137000    1 0
А 137001    1 0
А 149378    1 0
А 151335    1 0
Ф2 135577    1 0
Ф2 135578    1 0
Чз 135572    1 0
Чз 135573    1 0
Чз 135574    1 0
Чз 135575    1 0
Чз 135576    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'