Сморочинський О.М., Назаренко І.В.
Технологія продуктів забою тварин
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Сморочинський О.М., Назаренко І.В. Авторський знак: С51 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 198 с
Шифр: 36.92 УДК: 637.513(075.8) ББК: 36.92
Аннотацiя: | Властивості й харчова цінність м'яса, автолітичні зміни, що відбуваються в м'ясі після забою тварин. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Курс лекцій |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Сморочинський О.М.
- Ключові слова/ К/ Ку/ кур.../ курс лекцій МНАУ, курс лекций ННАУ
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
135508 |
|
1 |
0 |
А |
135509 |
|
1 |
0 |
А |
135510 |
|
1 |
0 |
А |
135511 |
|
1 |
0 |
А |
135512 |
|
1 |
0 |
А |
135513 |
|
0 |
0 |
А |
135514 |
|
1 |
0 |
А |
135515 |
|
1 |
0 |
А |
135516 |
|
1 |
0 |
А |
135517 |
|
1 |
0 |
А |
135518 |
|
1 |
0 |
А |
135519 |
|
1 |
0 |
А |
135520 |
|
1 |
0 |
А |
135521 |
|
1 |
0 |
А |
135522 |
|
0 |
0 |
А |
135523 |
|
1 |
0 |
А |
135524 |
|
1 |
0 |
А |
135525 |
|
1 |
0 |
А |
135526 |
|
1 |
0 |
А |
135527 |
|
1 |
0 |
А |
135528 |
|
1 |
0 |
А |
135579 |
|
1 |
0 |
А |
135580 |
|
1 |
0 |
А |
135581 |
|
1 |
0 |
А |
135582 |
|
1 |
0 |
А |
135583 |
|
0 |
0 |
А |
135584 |
|
1 |
0 |
А |
135585 |
|
1 |
0 |
А |
135586 |
|
1 |
0 |
А |
136452 |
|
1 |
0 |
А |
136453 |
|
1 |
0 |
А |
136454 |
|
1 |
0 |
А |
136455 |
|
1 |
0 |
А |
136676 |
|
1 |
0 |
А |
136813 |
|
1 |
0 |
А |
136814 |
|
1 |
0 |
А |
136815 |
|
1 |
0 |
А |
136816 |
|
1 |
0 |
А |
136999 |
|
1 |
0 |
А |
137000 |
|
1 |
0 |
А |
137001 |
|
1 |
0 |
А |
149378 |
|
1 |
0 |
А |
151335 |
|
1 |
0 |
Ф2 |
135577 |
|
1 |
0 |
Ф2 |
135578 |
|
1 |
0 |
Чз |
135572 |
|
1 |
0 |
Чз |
135573 |
|
1 |
0 |
Чз |
135574 |
|
1 |
0 |
Чз |
135575 |
|
1 |
0 |
Чз |
135576 |
|
1 |
0 |
|