укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дудяк І. Д.
Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: Методичні вказівки по вивченню дисципліни та завд. для контр. робіт студ. заочникам
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2000
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАА
Автор:
Дудяк І. Д.
Авторський знак:
Д81
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
21 с.
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
спец. 7.050201 "Менеджмент організацій"
Відомості про відповідальність
:
Агрономічний факультет
Загальна інформація
Ціна
:
3,00 грн.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
9
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'