Бочаров Д.А.
Ветеринарная санитария и гигиена производства в мясной промышленности
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 1990 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Бочаров Д.А. Авторський знак: Б86 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 144 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5;614.9 ББК: 36.92+48
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна санітарія, ветеринарная санитария
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 614 Суспiльне здоров'я та гiгiєна/ 614.9 Здоров'я тварин. Ветеринарна гігієна
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|