Димань Т.М., Гончаренко І.В.
Генетично модифіковані джерела харчових продуктів [Текст]
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Димань Т.М., Гончаренко І.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-13.
Шифр: 41.31 УДК: 631.52 ББК: 41.31
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2007 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
| Загальні зауваження: | Закінч. Почат. №№ 9-10. - 2007. |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 41 Загальне рослинництво/ 41.3 Селекція, насінництво, сорти/ 41.31 Селекція та генетика сільськогосподарських культур
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Г/ Ге/ ген, ген/ генетично/ генетично модифіковані організми, ГМО, генетически модифицированные организмы
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза/ експертиза харчової продукції, экспертиза пищевой продукции
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка/ маркування харчових продуктів, маркировка пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 631Загальна характеристика сiльського господарства/ 631.5 Сiльськогосподарськi роботи. Агротехніка/ 631.52 Поліпшення видів, сортів рослин. Прикладна генетика. Селекція тощо
|