головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Технологія м'яса та м'ясних продуктів

Вид документа: Підручник
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища освіта
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 640 с
Шифр: 36.92 УДК: 637.5(075.8) ББК: 36.92
Аннотацiя:Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м'яса і продуктів забою.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:підручник
 Відомості про відповідальність:за ред. М.М.Клименка
Загальна інформація
 Ціна:5,25 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А 135800    1 0
А 135801    1 0
А 135808    1 0
А 135809    1 0
А 135810    0 0
А 135811    1 0
А 135812    1 0
А 135813    1 0
А 135814    1 0
А 135815    1 0
Ф2 135805    1 0
Чз 135802    1 0
Чз 135803    1 0
Чз 135804    1 0
Чз 135806    1 0
Чз 135807    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'