укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Лисенко Н.О.
Методи оцінки конкурентоспроможності продукції м'ясопереробних підприємств [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Лисенко Н.О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 61-68.
Шифр:
65.325.2
УДК:
637.51:631.11
ББК:
65.325.2+36.92
Аннотацiя:
У статті розглянуто можливості використання різних методів оцінки конкурентоспроможності переробних підприємств агропромислового комплексу.
Є складовою частиною документа:
Актуальні проблеми економіки
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Актуальні проблеми економіки
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 11
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкуренція, конкуренция, concurence
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне підприємство, мясоперерабатывающее предприятие
Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринкове.../ ринкове позиціонування, рыночное позиционирование
Ключові слова/ Б/ Бе/ бенчмаркінг, бенчмаркинг
БД Корпорація ВНЗ/ Бібліотека Миколаївського національного аграрного університету/ Актуальні проблеми економіки/ Актуальні проблеми економіки №11 2007
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 631Загальна характеристика сiльського господарства/ 631.1 Організація та управління сільського господарства/ 631.11 Сільськогосподарські підприємства, їх земельні володіння та системи господарювання
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'