укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дудяк І.Д.
Технологія зберігання, переробки і управління якістю сільськогосподарської продукції. Ч. 1
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2000
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАА
Автор:
Дудяк І.Д.
Авторський знак:
Д81
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
36.9
УДК:
664
ББК:
36.9
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Методичні вказівки для проведення лабораторних занять
Відомості про відповідальність
:
Агрономічний факультет
Загальна інформація
Ціна
:
3,00
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Дудяк І.Д.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
3
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'