укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мессель-Веселяк В.Я.
Підвищення конкурентоспроможності м'ясного підкомплексу України [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Мессель-Веселяк В.Я.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 35-38.
Шифр:
65.325.2
УДК:
636:338.43(477)
ББК:
65.325.2(4Укр)
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясний підкомплекс АПК України, мясной подкомплекс АПК Украины
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин
УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (4) Європа/ (47) Європейська частина колишнього СРСР/ (477) Україна
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.43(477) Економіка сільського господарства України
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'