укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мюллер В.Д.
Обзор производства вареных копченостей. Технологические и нормативно-правовые аспекты [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Мюллер В.Д.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 24-27.
Шифр:
36.92
УДК:
637.523
ББК:
36.926
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясное дело
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 12
Примітки
Загальні зауваження
:
Оконч. Начало №№ 10, 11. - 2007.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.926 Виробництво м'ясних копченостей
Ключові слова/ В/ Ва/ варені копченості
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'