укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Жигунов Д.А.
Пути повышения эффективности продовольственного использования зерна [Текст]
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Жигунов Д.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 7-11.
Шифр:
36.82
УДК:
664.71
ББК:
36.822
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2007
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.822 Борошномельне виробництво
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зерна, качество зерна
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно/ зерно пшениці, зерно пшеницы
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продовольче.../ продовольче використання зерна, продовольственное использование зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.71 Борошномельне виробництво. Розмелювання пшениці та жита
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'