Житенко П.В.
Технология продуктов убоя животных
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 1984 Мiсце видання: М. Видавництво: Колос
Автор: Житенко П.В. Авторський знак: Ж74 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 237 с.
Шифр: 45 УДК: 637 ББК: 45
Теми документа- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закупівля, закупка
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування, консервирование
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти забою, продукты забоя
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти тваринництва, продукты животноводства
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
149255 |
|
1 |
0 |
А |
72827 |
|
1 |
0 |
А |
72829 |
|
1 |
0 |
Чз |
72826 |
|
1 |
0 |
Чз |
72828 |
|
1 |
0 |
Чз |
72830 |
|
1 |
0 |
|