укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Пляскіна А.І.
Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчовій галузі
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Пляскіна А.І.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 31-35.
Шифр:
65.30
УДК:
338.439
ББК:
65.306.7
Аннотацiя:
У статті запропоновано оптимальну стратегію ціноутворення на основі ігрової моделі. Розроблено практичні рекомендації щодо зниження внутрішніх ризиків при плануванні діяльності підприємства..
Є складовою частиною документа:
Актуальні проблеми економіки
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Актуальні проблеми економіки
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
Ключові слова/ Т/ Те/ тео.../ теорія, теория/ теорія ігор, теория игр
Ключові слова/ Р/ Ри/ риз.../ ризик, риск
Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
Ключові слова/ Ц/ Ці/ цінова.../ цінова політика, ценовая политика
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ Ц/ Ці/ цінова.../ цінова стратегія, ценовая стратегия
Ключові слова/ Р/ Рі/ рів.../ рівні, уровни/ рівні розвитку підприємств, уровни развития предприятий
БД Корпорація ВНЗ/ Бібліотека Миколаївського національного аграрного університету/ Актуальні проблеми економіки/ Актуальні проблеми економіки №2 2008
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'