Сморочинський О.М.
Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять з навчального модулю "Технологія продуктів забою тварин"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Сморочинський О.М. Авторський знак: С51 Вид автора: організація
Мова: Українська Обсяг: 36 с.
Шифр: 45+36.920.1 УДК: 637.513 ББК: 45+36.920.1
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2007/Smoroshinskiy_O.Tehn_prod_zab_tvar_lab_prakt.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | для студентів спец. 6.090102 ТВППТ |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мод.../ модуль, модуль/ модуль навчальний, модуль учебный
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тварини, животные
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти забою, продукты забоя
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
10 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|