укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
78 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Миклиш И. Влияние условий куттерования на качество фарша и готовой вареной колбасы
. - С. 22-23.
Пивовар В.С., Гнатюк Г.П. Нові технології приготування та роздавання кормосумішей на тваринницьких фермах
. - С. 72-74.
Титлов А.С. Разработки энергосберегающих моделей холодильников абсорбционного типа
. - С. 12-15.
Рынок мяса и мясных продуктов Украины :состояние сырьевой базы на 1 января 2008 года
. - С. 56-66.
Мазур Н.И. Санитарные требования к производству колбасных изделий
. - С. 50-51.
Маслов М.М. Способи перероблення риби
. - С. 18-21.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'