Осейко М., Кіщенко В., Левчук І.
Інноваційні технології та безпечність олійножирової продукції
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Осейко М., Кіщенко В., Левчук І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С.22-24.
Шифр: 36 УДК: 665.3 ББК: 36
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
| Назва головного документа: | Харчова і переробна промисловість |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні олії, растительные масла
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ К/ Ка/ кан.../ канцерогени, канцерогены
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека олійножирових продуктів, безопасность масложировых продуктов
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні технології, инновационные технологии/ інноваційні технології рослинних олій, инновационные технологии растительных масел
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 665 Технологiя олiї, жиру, воску, нафтопродуктiв/ 665.1/.3 Виробництво олiї, жиру, воску/ 665.3 Олії, жири, віск, фосфатиди рослинного походження
- БД(П) Системи технологій/ Системи технологій АПК/ Система технологій переробних галузей продукції с.г.
|