укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Орлова Н., Сидоренко О.
Ліпіди риборослинних консервів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Орлова Н., Сидоренко О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С.29-30.
Шифр:
36.96
УДК:
664.8:639.2
ББК:
36.96
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерви, консервы
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні продукти, рыбные продукты
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні консерви, рыбные консервы
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 639 Полювання, мисливство. Риболовля, рибальство. Риборозведення/ 639.2 Риболовля. Рибальство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'