укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
62 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Слободкін В.І. Вимоги до санітарної обробки обладнання, інвентарю, тари
. - С.22-24.
Тугуши Л.А. Использование спецжиров для производства мороженого и десертов
. - С.54-55.
Дмитровська Г.П. Кисломолочні питні та десертні продукти
. - С.26-28.
Угнівенко А.М. Методи визначення якісного складу молока та молочних продуктів
. - С.40-42.
Танащук С.В. Морозиво і лактулоза - користь і насолода
. - С.16-17.
Тітлов О.С., Тюхай Д.С., Василів О.Б., Мазур О.В. Оптимізація режимів роботи абсорбційних холодильних апаратів різного функціонального призначення
. - С.36-38.
Скорченко Т.А., Осьмак Т.Г. Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення
. - С.11-13.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'