Стоцко З.О., Паска М.З.
Визначення доброякісності м'яса птиці
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Стоцко З.О., Паска М.З. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С.94.
Шифр: 36.93 УДК: 637.54 ББК: 36.93
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна санітарія, ветеринарная санитария
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ П/ Пт/ птахопродукти, птицепродукты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарна.../ санітарна якість, санитарное качество
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка птиці, переработка птицы
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса циплят-бройлерів, качество мяса цыплят-бройлеров
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна інспекція продуктів тваринництва, ветеринарная инспекция продуктов животноводства
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса/ виробництво м'яса птиці, производство мяса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
|