укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
106 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Гагарина А. "Хлебоделатели"
. - С.16-18.
Капрельянц Л.В. Белковые растительные обогатители
. - С.98-99.
Коваль А. Будни Снежной королевы: К ситуации на украинском рынке мороженого
. - С.50-59.
Гагарина А. Конфетка с "изюминкой"
. - С.24-27.
Дорохович В.В. Розроблення нових технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
. - С.16-18.
Могилянская Н.А. Роль антиоксидантов в производстве кефира диабетического назначения
. - С.72-74.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'