укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гречко Н.
Різні способи шампанізації вина
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гречко Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 13-14.
Шифр:
36
УДК:
663.25
ББК:
36.874
Аннотацiя:
Про ефективність використання різних типів установок у виробництві ігристих вин.
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
Ключові слова/ І/ Іг/ ігристі вина, игристые вина
Ключові слова/ Ш/ Ша/ шампанізація вина, шампанизация вина
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство
БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали
БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали/ Технологія виробництва вина
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'