укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дорохович В.
Вплив цукрозамінників на піноутворення бісквітних мас
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Дорохович В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 23-25.
Шифр:
36
УДК:
664.6
ББК:
36.86
Аннотацiя:
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
Ключові слова/ Б/ Бі/ бісквіт, бисквит
Ключові слова/ П/ Пі/ піноподібні кондитерські вироби, пеноподобные кондитерские изделия
Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукрозамінники, сахарозаменители
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'