укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Нич П.
Факторы обеспечения качества продукции
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Нич П.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 94-99.
Шифр:
36.92
УДК:
637.525
ББК:
36.926
Аннотацiя:
Статья освещает актуальные мероприятия и переметры, обеспечивающие стабильно высокое качество вареных копченостей.
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.926 Виробництво м'ясних копченостей
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
Ключові слова/ В/ Ва/ варені копченості
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'