укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
110 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Гуляев-Зайцев С.С., Нарижный С.А. Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких эмульсий
. - С.70-72.
Винтоняк В. Молочная отрасль Украины
. - С.48-52.
Симахина Г. Насыщение зерновых культур минеральными элементами
. - С.104-105.
Твердохлеб А.В. О производстве спредов с точки зрения маслодела
. - С.64-67.
Косянчук В. Проблеми безпечності молочної продукції: З огляду на вимоги міжнародних стандартів
. - С.54-56.
Киселева О.А., Подвязникова Н.Н. Сахара для кондитерского производства
. - С.40-41.
Современное тестомесильное оборудование ЗАО НПП фирмы "Восход" - хлебопекам
. - С.32-35.
Гагарина А. Традиционное удовольствие
. - С.16-18.
Дудко С.Д., Оболкина В.И., Сидорченко Е.Б. Хранение и траспортировка сыпучего сырья при производстве мучных кондитерских изделий
. - С.42-44.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'