укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гагарина А.
Традиционное удовольствие
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гагарина А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С.16-18.
Шифр:
65.306.7
УДК:
338.439.5:664.6
ББК:
65.306.7+36.86
Аннотацiя:
Перераспределение ролей между крупнейшими компаниями-производителями мучной кондитерской продукции сегодня происходит благодаря естественному росту рынка и вытеснению мелких производителей.
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продукты и ингредиенты
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.5 Питання ринку, торгівлі та розподілу в продовольчому виробництві та постачанні
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'