головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Киселева О.А., Подвязникова Н.Н.
Сахара для кондитерского производства

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Киселева О.А., Подвязникова Н.Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С.40-41.
Шифр: 36.86 УДК: 664.6 ББК: 36.86
Аннотацiя:Выполнение высоких требований по качеству и безопасности кондитерской продукции обеспечивается надлежащим качеством сырья, правильной организации технологического контроля, его эффективности
Є складовою частиною документа: Продукты и ингредиенты
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продукты и ингредиенты
 Дата видання головного документа:2008
 Номер частини головного документа:№ 5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'