укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Киселева О.А., Подвязникова Н.Н.
Сахара для кондитерского производства
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Киселева О.А., Подвязникова Н.Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С.40-41.
Шифр:
36.86
УДК:
664.6
ББК:
36.86
Аннотацiя:
Выполнение высоких требований по качеству и безопасности кондитерской продукции обеспечивается надлежащим качеством сырья, правильной организации технологического контроля, его эффективности
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продукты и ингредиенты
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сировина, сырье
Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукор, сахар
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'